Vores dygtige frisører

Indehaver Türkan Neckling har deltaget i adskillige kurser i ind- og udland og er meget passioneret omkring sit arbejde.

Türkan er en sand mester i klip, styling og farve, og du vil elske hendes vindende og imødekommende personlighed. Hun har været i faget siden 1996 og sætter stor pris på at forny og udvikle sig ved løbende at deltage i kurser i både ind- og udland.

Siden Charlotte Mortensen gik ind i frisørfaget i 2006, har hun deltaget i utallige kurser for at være med på de nyeste klippe og farveteknikker.

Du og dit hår er i det bedste selskab hos Charlotte, som med sine høje faglige kompetencer, og naturlige charmerende væsen, får det bedste frem i alle.

Siden Kristina startede i frisørfaget i 2008 har hun opnået meget. Bl.a. diverse fotoshoots, samt frisørkonkurrencer hvor hun hver gang har opnået podieplads. Trænger dit hår til en forandring er Kristina et godt valg, da hun altid ved hvad der rører sig. Samtidigt vil hun med sin varme og humoristiske natur få dig til at føle dig tilpas og underholdt.