Vores dygtige frisører

Türkan Neckling er indehaver af Cinta Coiffure og har igennem de sidste 20 år ejet og drevet flere succesfulde saloner på Sjælland. Hun har deltaget i adskillige kurser i ind- og udland.

Türkan er meget passioneret omkring sit arbejde, hvilket ingen er i tvivl om, når først de kommer i hendes kyndige hænder.

Charlotte Mortensen har siden 2006 været en del af frisørfaget og har deltaget i utallige kurser, med de nyeste klippe/farveteknikker.

Charlotte er et meget kendt ansigt i byen og får alle til at føle sig hjemme. Hun sætter en ære i at få det bedste frem i dig og dit hår.

Eun Fossdal har mere end 18 års erfaring indenfor frisørfaget og 20 år som makeupartist. Eun har deltaget i kurser i ind- og udland og har bl.a. arbejdet London og Norge. Hun har endvidere arbejdet med modeshows og photoshoots samt undervist. Eun er yderst deltaljeorienteret og lytter til dine ønsker.

Louise er 3.-årselev og er godt i gang med klippe- og farvemodeller. Hun er desuden vores blæksprutte i salonen og en uundværlig del af hverdagen.